سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

حدیثه نوری – دانشجوی دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه تهران
افشین آخوندزاده بستی – استاد دانشکده دامپزشکی تهران
علی خنجری – دستیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی تهران
مارال شیخلر –

چکیده:

فلور میکروبی روده انسان شامل باکتری هایی است که به دو دسته مفید و مضر برای سلامت انسان تقسیم می شود باکتریهای مفید مثل باکتری های پروبیوتیک از طریق رشد و فعالیت خود مانع رشد و تکثیر باکتری های مضر می شوند پروبیوتیک ها توانایی تولید ترشح و سنتز موادی از جمله پراکسید هیدروژن باکتریوسین و .. را دارا هستند این میکروارگانیسم با رقابت با سر اشغال گیرنده های سلول میزبان رقابت با میکروبهای پاتوژن برسرمواد غذایی موجود توانایی تغییر درگیرنده های ویژه پاتوژن ها که درسطح سلول میزبان وجود دارند کمک به جذب مواد غذایی و … سبب کاهش ابتلا به اسهال بهبود قابلیت هضم لاکتوز و تحریک سیستم ایمنی می گردند بسیاری از گونه های پروبیوتیک به گروه بزرگی از باکتری ها به نام باکتریهای اسید لاکتیک تعلق دارند.