سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

سیما حاجیان – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
ابراهیم رحیمی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
ماندانا علیپور – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
عرفان علی اکبرنیا – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

چکیده:

نام ملامین برگرفته اهز یک دانشمندالمانی به نام Justus von Liebig که مبتکر تولید آن در سال ۱۸۳۴ است در ۳۰ March سال ۲۰۰۷ توسط سازمان غذا و داروی امریکا ملامین از کنسانتره های پروتئینی گلوتن گندم، پروتئین تغلیظ شده برنج و گلوتن ذرت صادر شده از چین به امریکا کشف گردید به طوریکه در ۱۸April همان سال میزان ۱۵۵ تن پروتئین برنج الوده به ملامین گزارش شده است این مواد درتولید غذاهای حیوانات خانگی مورد استفاده قرارگرفته بود و سبب مرگ و میر تعداد زیادی از حیوانات شد اخیرا الودگیهای ناشی از ملامین در تعدادی از محصولات از قبیل شیرخشک نوزاد، دسر ماست منجمد، و در نوشیدنیهای دیده شده است که به احتمال زیاد در تولید این محصولات از شیرالوده به ملامین استفاده شده است.