سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

وحیده مجدی – دانشجویان کارشناسی ارشد سابق دانشگاه ارومیه
رحیم عبدالهی – دانشجویان کارشناسی ارشد سابق دانشگاه ارومیه
منصوره خمیری ثانی – دانشجویان کارشناسی ارشد سابق دانشگاه ارومیه

چکیده:

ویتامین ث از ترکیبات اصلی غذایی میوه ها بوده که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و شواهد حاکی از آن است که مصرف میوه ها به علت دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی، از قبیل ویتأمین ث خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان را کاهش میدهند. در این مطالعه مقدار این ویتأمین در برخی گونه های پر مصرف به دو روش مختلف اندازه گیری شد . نتایج پژوهش حاضر نشان داد پرتقال تامسون دارای بیشترین مقدار ویتأمین ث می باشد. نارنگی، کیوی و لیمو شیرین نیز از این بابت در حد وسط قرار داشته و سیب و انگور نیز دارای کمترین مقدار ویتأمین ث بودند. در مقایسه دو روش مختلف اندازه گیری ویتأمین ث، مقدار این ویتأمین در روش دی کلروفنل بیشتر از روش یدومتری اندازه گیری شد.