سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: اولین همایش ملی مکانیزاسیون و فناوری های نوین در کشاورزی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمدصادق بلوکی – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون دانشگاه تهران
علیرضا کیهانی – دانشیار دانشگاه تهران
محمدرضا علیزاده – استادیار پژوهش
شاهین رفیعی – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

عملیات آماده سازی زمین یکی از مراحل حساس و اساسی درروند تولید محصولات کشاورزی و خصوصا درتولید شلتوک برنج محسوب می شود عمومی ترین روش برای آماده سازی زمین درجنوب و جنوب غربی آسیا پادلینگ است درمرحله خاک ورزی ثانویه اماده سازی خاک شالیزار ابتدا زمین کاملا غرقاب شده و پس از گذشت چندین روز و اشباع کامل خاک با استفاده ازادوات مخصوص مخلوط خاک و آب کاملا به هم زده م یشود که به این فرایند پادلینگ puddling اطلاق می شود دراین آزمایش سه روش خاک ورزی باهم مقایسه شدند که دو روش ان شامل روشهای مرسوم خاک ورزی دراستان گیلان و روش سوم ازمایش شده شامل دستگاه روتیواتور تیلری بود که دربخش فنی مهندسی موسسه تحقیقات برنج کشور دررشت ساخته شدها ست روش مرسوم شامل گاو آهن مرسوم تیلری درشخم اول و گاو آهن دوطرفه مرسوم درشخم دوم بود. روش دوم شامل روتیواتور پشت تراکتوری درشخم اول و دوم و روش سوم که مشتمل بردستگاه جدید ساخته شده درموسسه تحقیقات برنج بوده شامل گاو آهن مرسوم تیلری درشخم اول و دستگاه روتیواتور توان گرد پشت تیلری درشخم دوم بود.