سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

ثمر صحرایی – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
عاطفه رضایی –
آزاده مردانی –

چکیده:

خشک کردن یک پروسه قدیمی است که برای نگهداری غذا استفاده می شود روش سنتی خشک کردن محصولات با هوای داغ باعث میش ود که بتوان آن را تا زمان طولانی مثلا یکسال نگهداری کرد متاسفانه کیفیت محصولات خشک شده به روش سنتی به شدت نسبت به ماده اولیه کاهش می یابد خشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو براساس خشک کردن ماده غذایی به کمک کاهش فشار و کاهش دمای خشک کردن است به علت استفاده از مایکروویو تمام قسمتهای ماده غذایی بطور همزمان حرارت می بیند و استفاده از خلا که دمای تبخیر آب را کاهش میدهد دمای مورد نیاز را کاهش میدهد بسیاری از واکنشهای تخریبی و میکروبی متوقف می شود و یک محصول نهایی با کیفیت عالی بدست می دهد.