سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

حسین زمانی – عضو هیات علمی گروه مکانیک پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
غلامرضا ملک زاده – عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
امیر ملکزاده – عضو هیات علمی گروه مکانیک پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی

چکیده:

امروزه فرایندهای بسیا ری در شرایط خلأ انجام می شوند که امکان تولید محصولاتی جدید با فناوری بالا را فراهم می اورند . به عنوان مثال ، فرایندهای خشک کردن، اشباع، تبرید و انجماد، تقطیر ، و کاهش بار میکروبی ، از جمله فناوری های جدیدی هستند که در سال های اخیر تحقیقاتگستردهای در مورد آ ن ها انجام شده است. در این مقاله، پس از تبیین اهمیت فناوری خلأ، به معرفی کاربردهای فناوری خلأ در زمینه تحقیقات غذاییپرداخته شده، و برخی از محورهای تحقیقاتی مطرح در این زمینه بررسی میگردد