سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حسین قدرتی – کارشناسان شرکت فراورده های لبنی کاله مازندران امل صندوق پستی ۶۳۱۱۴-۴۶۱۶۱
علی محمدزاده –

چکیده:

آب پنیر یکی از فراورده های جانبی شیر در کارخانجات پنیرسازی است فاز عبوری در تولید پنیرهای غشایی نیز ماهیتی تقریبی شبیه به آب پنیر دارد به میزان تنوع پنیرهای تولیدی در دنیا کیفیت و ویژگیهای آب پنیر نیز تغییر می کند تاکنون کاربردهای زیادی برای اب پنیر معرفی شده اند که مهمترین آنهاعبارتند از تولید پروتئین تک یاخته ، خوراک دام، انواع نوشیدنی برپایه لبنی، کوارک خشک، الکل، اسید و سرکه از میان کاربردهای متنوع آب پنیر تولید نوشیدنی مناسب از آن بسیار پیچیده بود و اغلب کیفیت خوبی بدست نمی دهد کدر بودن رنگ تاثیر منفی طعمی طی مصرف بالای آب پنیر در فرمولاسیون دو فاز شدن و …. ا زمشکلات نوشیدنی شکلاتی استریلیزه برپایه آب پنیر می باشد. در این راستا تلاشی برای تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه از اب پنیر در شرکت فراورده های لبنی کاله انجام شده است و نتایج قابل توجهی به لحاظ رنگ مزه بافت و طعم محصول بدست امده است دراینمقاله سعی می شود ضمن معرفی این نوشیدنی ابعاد مختلف تکنولوژیکی و کیفی محصول و نتایج حاصل از پژوهش بررسی گردد.