سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

علی حلالی پور – دانشجوی کارشناسی ارشد
ایران عالم زاده – استاددانشگاه صنعتی شریف
رضا روستا آزاد – استاددانشگاه صنعتی شریف
سیروس قطبی –

چکیده:

درمقاله حاضر به بررسی چگونگی عملکردامواج فراصوت به عنوان روشی جدید و کارآمد و پارامترهای موثر درکنترل شدت عملیات به منظور افزایش نرمی و عبوردهی و تسهیل انتقال ماده از دیواره های سلولی و درنتیجه افزایش بازده استخراج شکر از ساختار نیشکر خواهیم پرداخت تاثیر شدت فرکانسامواج دما دانسیته توان و شکل راکتور درمیزان کارایی امواج فراسوت دربازده استخراج شکر برسری گشته و نتایج بصورت کمی به منظور ساخت راکتوری نیمه صنعتی گزارش میگردد درشرایط بهینه میزان استخراج شکر ازنیشکر تا ۲۲/۹% افزایش می یابد که درمقایسه با بازده ۱۱/۱ % استخراج شکر درشرایط صنعتی بهبودی چشمگیر دارد دمای بهینه آب عملیاتی استخراج درسیستم فراصوت ۲۵درجه سانتیگراد بوده که نیاز به افزایش دمای آب تا ۷۵درجه درصنعت را از بین برده و باعث کاهش هزینه های جانبی می شود.