سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

محسن زندی – کارشناس ارشد دانشجو
مهرداد نیاکوثری – دکتری

چکیده:

درمطالعات غذایی تاثیر روغنهای ضروری حاصل از گیاهان معطر برمیکروارگانیسم هایی نظیر لیستریا مونوسیتوژن – اسپورکلستریدیوم بوتولینم ، سالمونلا انتریدیس ، اشرشیاکلی، باسیلوس سرئوس درسطوح غلظتی متفاوت مورد ارزیابی قرارگرفت همچنین اثر آنتی اکسیدانی این ترکیبات در روغنهای مختلف بررسی شد میخک رزماری آویشن باغی ، زنجبیل ، کارواکرول، تیمول، خردل، نعنا و مریم گلی از ترکیباتی بودند که دراین تحقیق مورد ارزیابی قرارگرفتند دراین ارزیابی مواد غذایی نظیر چربی ها و روغنهای خوراکی محصولات گوشتی کنسروها سالادها و میوه جات بررسی گردید بطورکلی به سبب طبیعی بودن این ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی آنها در غلظت های نسبتا کم افقهای روشنی را برای استفاده از این ترکیبات در صنعت غذا در پیش رو می گذارد.