سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

الناز تمسکنی زاهدی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه واحد علوم و تحقیقات تهران
محمدرضا احسانی – استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
عزیز همایونی راد – استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز

چکیده:

باکتریهای پروبیوتیک توانایی تولید ویتامین های گروه B,K را دارا می باشند از جمله این ویتامین ها فولیک اسید می باشد و یکی از مشکلات بسیاری از ایرانیان کمبود آهن است افزایش اسید فولیک منجر به افزایش جذب اهن و کاهش عارضه نسبتا گسترده کم خونی می شود با این روش می توان فولیک اسید را به طور طبیعی به ماست اضافه نموده و مانع اثرات ناشی از کمبود فولیک اسید مثل بیماری نقص لوله عصبی درنوزاران که به علت کمبود فولیک اسید دررژیم غذایی مادران است شویم اسید فولیک درکاهش بروز اختلالات ژنتیکی و NTD موثر است Eftekhar, et,al ;1387 کمبود فولیک اسید همچنین منجر به کمخونی زیان آور افزایش خطر ابتلا به سرطان بیماری عروقی کرونر قلبی پوکی استخوان و سرطان روده بزرگ می شود. Arcot, el al;2005