سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

غلامرضا شجاعی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه- گروه مهندسی شیمی
محمد ممهدی شیرازی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه- گروه مهندسی شیمی
محمد جواد شیرازی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- گروه مهندسی پلیمر

چکیده:

در این مطالعه تجربی روغن اسپرمینت با انجام مطالعات آزمایشگاهی از برگ های نعناع با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی استخراج شده و حلالیت کارون بعنوان مشخصه اسانس گیاه نعناع در CO فوق بحرانیمورد محاسبه قرار گرفته است با بکارگیری روش های شناخته شده در مرجع (۳) خواص ترموفیزیکی مقادیر خواص بحرانی و ضریب بی مرکزی کارون محاسبه گردیده. با توجه به حالت مایع این ماده در شرایط مورد بررسی مدلسازی ترمودینامیکی معادلات حالت به انجام رسید. در محاسبات تعادلی حالت و اندروالس پنگ- رابینسون و ردلیش گوانگ بهمراه قوانین اختلاط و اندروالس مورد استفاده قرار گرفته است همچنین استخراج فوق بحرانی نتایج مفیدی در سلامت دمایی برای ترکیباتی که به دمای بالا حساسیت دارند خواهد داشت.