سال انتشار: ۱۳۸۹

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

فاطمه حق شناس دافچاهی – دانشجوی مقطع کارشناسی ناپیوسته تولید و بهره برداری گیاهان داروئی و مع
آسیه فیروزی – مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی قارچ ص
رضا نعمت اله ثانی – مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی قارچ ص
فریسا ایران نژاد – مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی قارچ ص

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر محلول های حاوی اسانس آویشن شیرازی بر طول عمر گل بریده ژربرا ، تحقیقی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار به روش نگهداری بصورت تیمار مداوم به اجرا در آمد. گل های بریده ژربرا در گلدان هایی که حاوی محلول های حاوی اسانس آویشن شیرازی( ۰، ۱، ۲، ۳ و ۵ سی سی اسانس در ۲۵۰ سی سی آب) بودند، قرار گرفتند. طول عمر گل اندازه گیری و توسط نرم افزار MSTAT-C آنالیز شد. نتایج نشان داد که همه تیمارها طول عمر گل ها را نسبت به تیمار شاهد افزایش دادند