سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

چکیده:

با افزایش آگاهی محققان از اثرات مثبت غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا بر افزایش سلامت انسان، این امر باعث ایجاد علاقه نسبت به ساخت غذاهای عملگرا ی نوین شده است . علاو ه بر محصولات لبنی تخمیر شده که هنوز متداول ترین مسیرها برای انتقال پروبیوتیک ها به انسان باقی مانده اند ، شبکه های غذایی دیگر مانند میوه ها و سبزیجات ، عملکردی نوید بخش به عنوان منابع و حاملان گونه های پروبیوتیک دارند. در این مقاله سعی شده است رویکردی آسیب شناسانه به برخی از آخرین کارهای انجام شده در زمینه ی تولید مواد پروبیوتیک گیاهی اتخاذ گردد. توجه به این رویکرد از سوی محققان و صنعتگران کشور می تواند زمینه ساز انتخابی هوشمندانه جهت تولید و توسعه ی غذاهای عملگرای بومی با در نظر گرفتن علم روز دنیا برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار جامعه در آینده باشد