سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

نیلوفر شریف – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه

چکیده:

نوشیدنی های اسیدی شیر محصولاتی گسترده در سطح جهان هستند این محصولات به شکلهای مختلف مانند نوشیدنی های میوه ای شیر ماست های نوشیدنی شیرسویا کفیر دوغ و … تهیه می شوند از دیدگاه مصرف کننده این فراورده ها باید به یکنواختی شیر طبیعی باشند بنابراین به دلیل PH پایین و درنتیجه ناپایداری و دوفازه شدن این فراورده ها کاربرد پایدار کننده ضروری می باشد پایدار کننده های مختلف مانند پکتین کربوکسی متیل سلولز درتهیه این فراورده ها به کارمیروند هدف ازاین مطالعه مروری اجمالی برانواع پایدار کننده های به کاررفته دراین فراورده هامی باشد.