سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

الهام حمیدثالث – کارشناسی ارشد صنایع غذایی

چکیده:

تکنولوژی نانو دستکاری یا اجتماع منحصربفرد اتمها مولکولها یا توده های مولکولی برای ایجاد موادی با ویژگیهای جدید یا گسترده تر می باشد تکنولوژی نانوامکان گسترده ای از کاربرد در محدوده مواد غذایی درتکنولوژی تولید / فرایند بهبود مواد مرتبط با غذا نمایش تازگی و کیفیت مواد غذایی بهبود ایمنی و جستجوی محصول اصلاح طعم و بافت و ظاهر و نهایتا افزایش جذبمواد مغذی ارایه می کند از کاربردهای تجاری تکنولوژی نانوی بخش غذا بسته بندی می باشد هدف کلیدی از بسته بندی نانو طولانی تر نمودن عمرانباری با بهبودعملکرد های ممانعتی بسته بندی غذا برای کاهش تغییر گاز رطوبت و نیز انتشار نور UV می باشد بسته بندی نانو می تواند برای آزاد کردن ضدمیکروبها ضد اکسیدانها آنزیم ها و طعمها و مواد مغذی جهت توسعه عمر انباری طراحی شود امید می ررود که کاربرد تکنولوژی نانو بسیاری مشکلات مواجه شده درصنایع بسته بندی مواد غذایی را حل نمایند.