سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

رضا اسماعیل زاده کناری – عضوهیئت علمی گروه علوم وصنایع غذایی،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبی
اسماعیل عطای صالحی – عضوهیئت علمی گروه علوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
مائده خردمندی – دانشجوی کارشناسی ارشد،عضوباشگاه پژوهشگران جوان،گروه صنایع غذایی،دا

چکیده:

گیاهان داروئی یکی از منابع بسیار ارزشمند با پراکندگی بسیار وسیع در طبیعت بوده که از ارزش و اهمیت خاصی در تأمین بهداشت و سلامتی انسان هم به لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماریها برخوردار است و یکی از مهمترین منابع تأمین مواد غذایی و دارویی بشر در طول نسلها بوده اند. در طی سالهای اخیراستفاده از اسانس گیاهان دارویی در طیف وسیعی از فرآورده های غذایی روبه رشد است که مهمترین علت آن اثرات مخرب و جانبی عوامل شیمیایی است. که در این مقاله به کاربرد های عصاره گیاه پونه به اختصار اشاره شده است.