سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فریبا نوذری – دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری محصولات شیلاتی
بهاره شعبانپور –
سیدمهدی اجاق –

چکیده:

امروزه کاربرد لفاف های خوراکی درپوشش دادن انواع مواد غذایی رواج یافته است اینمواد تا حد زیادی در حال جایگزین شدن به جای انواع سنتزی آن است لفاف های خوراکی کیتوزان از انواع مورد توجه آنهاست که به دلیل خاصیت ضدمیکروبی بالای کیتوزان درسالهای اخیر مورد بررسی فراوان قرارگرفته است لفاف های کیتوزانی قابل تجزیه درطبیعت غیرسمی سخت و با دوام هستند و با حفاظت ماده غذایی از میکروارگانیسم ها نفوذ اکسیژن و تاحدی رطوبت به افزایش عمر ماندگاری مواد غذایی کمک می کند .