سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

مهدی محمدیان – اعضا کمیته پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
محمدامین محمدی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
محمد شایسته فر –
غلامحسین محمدیان –

چکیده:

ازنقطه نظرسلامتی استفاده بیش ازحد محصولات گوشتی به خصوص سوسیسهای تخمیری خهشک بهدلیل بالا بودن مقدارسدیم وچربی حیوانی توصیه نمی شود تلاشهای زیادی درصنعت گوشت انجام گرفت تا محصولات جدید با خصوصیات تغذیه ای بهتر و سالم تر نسبت به محصولات سنتی تولید گردد KCl ، CaCl2 و کلسیم آسکوربات به عنوان جانشینی برای NaCl تعیین گردیدند که استفاده از آنها باعث تولید محصولاتی با کیفیت حسی قابل قبول و سدیم کمتر شده که حتی میتواند به عنوان منبع خوبی برای دریافت پتاسیم و کلسیم باشد درارتباط با چربی تحقیقات اخیر برروی استفاده از فیبرها و روغنهای گیاهی به عنوان جانشینی برای چربیهای حیوانی متمرکز شده اند. استفاده ازفیبرها منجر به تولید محصولات با انرژی و چربی کم شده است.