سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

حمیده مقامی کیا – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
ریحانه احمدزاده قویدل – عضو هیئت علمی بخش صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:

شیره انگور یکی از فراورده های سنتی انگور است که از لحاظ تغذیه ای بسیار سودمند و حاوی ویتامین ها املاح گوناگون و مقدار زیادی کربوهیدراتهای ساده بوده و بهعنوان یک شیرین کننده طبیعی و مفید در صنایع غذایی مطرح است هدف ازتولید این محصول افزایش عمر انبارمانی آب انگور می باشد که ضمن کمک به کاهش ضایعات کشاورزی منجر به تولید محصولی با ارزش افزوده بالا می گردد مراحل تولید آن بطور مختصر عبارت است از استخراج آب انگور مخلوط کردن با خاک رس صاف کردن جوشانیدن و تغلیظ تا رسیدن به قوام مناسب دراین مقاله سعی براین است که ضمن معرفی روش تولید انجام شده برای تولید شیره انگور ارز شتغذیه ای و کاربردهای آن نیز مورد بحث قرارگیرد و به این ترتیب زمینه مناسبی جهت اطلاع رسانی به مصرف کنندگان و صاحبان صنایع مختلف مواد غذایی مهیا شود.