سال انتشار: ۱۳۹۴

محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی،طب سنتی و کشاورزی ارگانیک

تعداد صفحات: ۱۵

نویسنده(ها):

سپیده رضایی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی
قاسم نجف پور – استاد مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
مائده محمدی – استادیار مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
علی اکبر مقدم نیا – استاد گروه فیزیولوژی فارماکوگنوزی دانشگاه علوم پزشکی بابل

چکیده:

کورکومین پلی فنول موجود در ریشه ی گیاه زردچوبه است که به دلیل خواص فراوانش در پزشکی اهمیت زیادی پیدا کرده است. از جمله خواص آن می توان به ضد میکروب، ضد سرطان بودن و … اشاره کرد. با وجود خواص فراوان این ماده، حلالیت کم آن در آب استفاده از آن را با مشکل مواجه کرده است. به همین دلیل تحقیقات وسیعی برای افزایش فراهمی زیستی آنجام انجام شده است. در این مقاله، مروری بر روش های افزایش حلالیت کورکومین در محیط آبی از جمله تولید نانوذرات با استفاده از روش های مختلف، هیدروژل سازی، تولید مشتقات شیمیایی و غیره ارائه شده و نتایج به دست آمده توسط محققین در این زمینه گزارش شده است.