سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

حسن خلیفه – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
یونس صبحی سرابی –
جواد حصاری –
صدیف آزادمرددمیرچی –

چکیده:

ماست یکی از مهمترین فراورده های لبنی تخمیری است که از قرن ها پیش به عنوان بخشی از رژیم غذایی حتی زمانی که تاثیرات مفید آن به طور کامل شناخته نشده بود مصرف می شود با گذشت زمان برای دستیابی به محصولی با تاثیرات تغذیه ای بهتر تولید ماست بطور کامل دچار اصلاحاتی شده است که ترکیبات موثر درطعم ماست نیز دراثر این اصلاحات دستخوش تغییراتی گردیده است که محبوبیت ماست به عنوان یک ماده غذایی بطور عمده به خواص حسی آن عطر و طعم بستگی دارد این مقاله مروری برتاثیر عوامل مختلف برروی عطر و طعم ماست انجام اصلاعات روی ترکیب کلی و کیفیت ماست و نیز ترکیبات مولد عطر و طعم و مزه در ماست است با این حال کماکان برای مشخص کردن تاثیرات ترکیبات شیمیایی و میکروبی فراوری و نگهداری به پژوهشهای بیشتری دراین زمینه نیاز است.