سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

سمیرا افشاری پور – گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
محمدمهدی متقی –
مهران مرادعلیزاده –

چکیده:

فناوری نانو طی دو دهه اخیر به سوی ایجاد تحولی شگرف و فوق العاده در جامعه بشری پیش می رود چرا که فناوری نانو به عنوان یک رشته شناخته شده نیست بلکه رویکرد جدید در تمامی رشته ها است نانو می تواند راهگشای بسیاری ازمشکلات در صنایع مختلف بویژه در صنعت غذا باشد بنابراین با کمک نانو می توان این مشکلات را تا حد زیادی رفع کرد دراین مقاله کاربردهای مختلف نانو در زمینه های مختلف کشاورزی و صنعت غذا م ثل سلامت نگهداری بسته بندی و … بیان می شود.