سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیامک رشت آبادجدیدی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز
فریبا آذری –
فریبا حشمتی افشار –

چکیده:

پروبیوتیک ها دسته ای ازانیموادغذایی هستند که حاوی میکروارگانیسم های مفید برای انسان هستند که علاوه برنقش تغذیه ای با مکانیسم های مختلفی باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریها و یا درمان برخی از بیماریها میگردد به این دسته از مواد غذایی غذاهای عملگرا یا فراسودمند هم اطلاق می شود که امروزه ایده تولید این غذاها ایده ای برتر درصنعت غذایی دنیا می باشد براساس بررسی های انجام شده یک باکتری برای اینکه بتواند کاندید استفاده به عنوان یک باکتری پروبیوتیک باشد باید دارای خصوصیاتی همچون غیربیماری زا بودن پایداری ژنتیکی عدم ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی دربدن مقاوم بودن به اسید معده و آنزیمهای گوارشی و توانایی چسبیدن به دیواره روده باشد