سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

پگاه درجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
علیرضا صادقی ماهونگ – اعضا هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی

چکیده:

صنایع غذایی و اشامیدنی برای تضمین کیفیت فراورده ها و کنترل فراوری به روشهای سریع و کم هزینه احتیاج دارد از انجاییکه استفاده ازروشهای انالیتیکی مثل کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا یا روشهای انزیمی خاص ممکن است پرهزینه و سخت باشد کاربرد تکنیک بیوسنسور در زمینه فراوری غذا و کنترل کیفیت غذا در حال پیشرفت می باشد بیوسنسورها به عنوان جایگزینی برای روشهیا سنتی به علت خصوصیات ذاتی ویژه سادگی و پاسخ سریع دارای مزیت هایی هستند دراین مقاله مروری در مورد کاربرد بالقوه تکنولوژی بیوسنسورها درصنایع غذایی و نوشیدنی می باشد و جایگاه و پتانسیل آنها را در حال حاضر بیان می کند همچنین بعضی از بیوسنسورهایی که اخیرا توصیف شده اند دراین مقاله لیست شده است.