سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مهدی محمدیان – اعضا کمیته پژوهشی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
محمد شایسته فر – اعضا کمیته پژوهشی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
پریوش هراتیان – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
علی ابوالحسنی –

چکیده:

تولیدغذاهای تخمیری وابسته به استفاده ازمحیطهای کشت آغازگرstarter culture می باشد که یکی ازمهمترین این محیط کشت ها باکتریهای اسیدلاکتیکی هستند اخیرا محیطهای کشت جدیدی از این باکتریها با عملکردهای مهم صنعتی توسعه یافته اند این محیطهای کشت دارای مزایایی درزمینه بهبود خواص ارگانولپتیکی تکنولوژیکی تغذیه ای و سلامت بخشی ه ستند برای مثال میتوان به باکتریهای اسیدلاکتیکی اشاره کرد که توانایی تولید ترکیبات ضدمیکروبی شیرین کننده ها موادطعم زا ویتامین ها و آنزیمهای مفید را داشته و یا میتوانند دارای نقش پروبیوتیکی باشند دراین مقاله به بررسی این باکتریها و کاربرد آنها درصنایع غذاهای تخمیری می پردازیم