سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

رقیه باطبی – دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی
شیوا روشنی –
عطیه طهماسبی –
سیدعطیه حجتی –

چکیده:

نگهداری مواد غذایی در شرایط سرد و درحه حرارت پایین همراه با کل مدت زمان عرضه به بازاربرای جلوگیری از فساد فرآوردهای غذایی و افزایش طول مدت ذخیره مواد، ضروری و حیاتی است.علیرغم تلاشهای صورت گرفته از سوی تولید کنندگان فرآورده های غذایی عرضه کالا در شرایط درجه حرارت بالا و اغلب در طول ذخیره و حمل آنها از کارخانه برای رسیدن به دست مصرف کننده هاصورت می پیرد. این تغییرات در زنجیره هوای سرد و دمای پایین منجر به تغییرات زیانبار و خسارت فرآورده های غذایی می شود . این تحقیق متودولوژی اتخاذ ساختارهای تجزیه میکرو، نانو وساب میکرو را با محوریت Zein ( نوعی پروتئین گیاه ذرت( و دودکان dode cane پارافین pcm که از دمای انتقال ۰۱ درجه برخوردار است را بهینه سازی می کند نتایج نشان می دهد که dode cane می تواند به طور کامل درماتریکس Zein تحت شرایط متفاوت تجزیه شود