مقاله مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۶۱ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنجیره عرضه
مقاله عدم حتمیت
مقاله برنامه ریزی خطی تصادفی چند مرحله ای

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مجرد عصمت
جناب آقای / سرکار خانم: سالارپور ماشااله
جناب آقای / سرکار خانم: صبوحی محمود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گسترش روز افزون شبکه های تولید محصولات صنایع غذایی و همچنین تنوع تولیدکنندگان و شیوه های متنوع تامین محصولات صنایع غذایی و از سوی دیگر وجود عدم حتمیت های مختلف نظیر عدم حتمیت در عرضه نهاده های اصلی تولید، تقاضای بازار و قیمت ها موجب پیچیدگی در مدیریت زنجیره ی تامین صنایع تولید محصولات غذایی گشته است. در مطالعه حاضر با استفاده از برنامه ریزی خطی تصادفی چند مرحله ای به بررسی مساله برنامه ریزی تولید در صنعت تولید رب گوجه فرنگی پرداخته شد. صنعت تولید محصولات غذایی با عدم حتمیت در عرضه نهاده اصلی تولید مواجه بوده که به علت عوامل متعددی نظیر عوامل طبیعی، نوسانات قیمت نهاده های تولید می باشد. بدین منظور این عدم حتمیت در عرضه نهاده (گوجه فرنگی) در برنامه ریزی فروش یک صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی مورد توجه قرار گرفت. برای توصیف زنجیره عرضه واحد تولیدی و ارائه الگویی برای عرضه نامعین گوجه فرنگی از مدل برنامه ریزی خطی تصادفی چند مرحله ای و یک الگوریتم تجزیه جهت محاسبه سیاست های بهینه فروش استفاده شد. بدین منظور میزان بهینه تولید، فروش و میزان موجودی انبار در دوره ها مختلف تولید تعیین شد. بنابراین توصیه می شود که مدیران واحد های تولیدی با در نظر گرفتن عدم حتمیت عرضه نهاده های اصلی در برنامه ریزی تولید با کاهش فروش و در نتیجه هزینه ناشی از دست دادن جایگاه خود در بازار مواجه نشود.