سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سید مصطفی حسینعلی پور – دانشیار دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت
زینب طلوعی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت

چکیده:

فر جت برخوردی ازمایشگاهی به منظور مطالعه فرایند پخت نان طراحی و ساخته شده است. در این فر چهار فینگر شامل ۶۳ نازل با قطر ۱٫۲ سانتیمتر، در بالا و پایین فر قرار دارند و هوای داغ از طریق این نازل ها بر روی خمیر نان پاشش می گردد. مدل سازی ۲ بعدی انتقال حرارت و جرم د رمحفظه فر و خمیر نان با استفاده از نرم افزار کامسول مولتی فیزیک انجام شد. به دلیل تقارن نیمی از فر مدل گردیده و ۲ فینگر در بالا و پایین فر، هر کدام شامل ۳ ردیف نازل در نظر گرفته شد و حل معادلات انتقال مومنتوم، حرارت و جرم در فر به طور همزمان انجام گردید. خمیر نان نیز به صورت محیط متخلخل فرض گردیده و همزمان معادلات انتقال جرم، حرارت و معادله دارسی نیز در آن، به منظور محاسبه توزیع دا و رطوبت ( و در نتیجه کاهش وزن نان طی فرایند پخت) حل شد. توزیع دما و رطوبت در طی زمان پخت در خمیر نان به دست آمده و با نتایج ازمایشگاهی مقایسه گردید.