سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

فرنازسادات سیادتی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
سمیه امینی – دانشجوی کراشناسی ارشد صنایع غذایی
بهاره افضلی –
زینب مصلحی –

چکیده:

منطق فازی معتقد است که ابهام در ماهیت علم است برخلاف دیگران که معتقدند که باید تقریب ها را دقیقتر کرد تا بهره وری افزایش یابد درمنطق فازی جملاتی هستند که مقداری درست و مقدار نادرست هستند علم منطق فازی که اولین بار توسط پرفسور لطفی زاده دردنیا مطرح شد درواقع روش جدیدی برای فرموله کردن مفاهیم و کمیت هیا حسی و کیفی ارایه میدهد انچه که قبلا بشرتئوری های خود را برپایه آن بنا می کرد این بود که فقط کمیت قابل فرموله شدن است و مفاهیم کیفی و حسی و غیردقیق و حتی مبهم نظیر خوب طولانی گرم سرد پیروجوان و نظایر آن ها را نمی توان فرموله کرد درصورتی که مغز انسان با درنظر گرفتن عوامل مختلف و برپایه تفکر استنتاجی منطقی ویژه برای این کمیات پیاده می کند . منطق فازی Zfuzzy logic راه حل جدیدی برای فرموله کردن این پارامترهای کیفی ارایه میدهد.