سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

فریده میرزایی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
یونس نجفی درمیان – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
طیبه پریزن – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ایر

چکیده:

رشد کپک های مختلف در مواد غذایی علاوه بر کاهش ارزش تغذیه ای آنها ، با تولید متابولیت های مختلف باعث آلودگی مواد غذایی شده و سلامتی مصرف کنندگان را به خطر می اندازند لذا شناسایی مایکوتوکسین های مختلف و ارزیابی آنها به عنوان خطرات شیمیایی و به دنبال آن مدیریت ایمنی محصولات غذایی از سوی پژوهشگران بسیار مورد توجه می باشد. در این مقاله خصوصیات مایکوتوکسین های مختلف و سطوح بحرانی آلودگی آفلاتوکسین و میزان افزایش آن در طی انبارداری مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.