سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

پگاه درجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

چکیده:

باتوجه به مشکلات زیست محیطی و بهداشتی ظروف یکبارمصرف پلاستیکی برای تغییر الگو و کاهش مصرف کیسه ها ظروف و محصولات یکبارمصرف پلاستیکی و جایگزین کردن موادقابل بازیافت غیرپلاستیکی تحقیقات متعددی صورت گرفته است یکی از روشهای حل این مشکل استفاده از بسته بندی های نوین می باشد امروزه دانشمندان اقدام به استفاده از فیلم های خوراکی و پلاستیکهای زیستی تخریب پذیر و خوراکی نموده اند که این مواد پس از دورریخته شدن طی ۱یا۲هفته تجزیه و تبدیل به دی اکسید کربن و آب واتان می شود و درنتیجه از بین میروند این مقاله مروری است برمعرفی انواع فیلم ها و پوششهای خوراکی و مزایا و معایب آنها می باشد.