سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

شیوا دادخواه – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
رضوان پوراحمد – استادیار گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحدور
مهناز مظاهری اسدی – دانشیار سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
علی مقیمی – استادیار گروه شیمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پ

چکیده:

کفیر همزمان غذایی فراسودمند و پروبیوتیک است وشواهدی وجوددارد که این محصول تخمیری منحصر به فرد شیر برای بسیاری از بیماریها و عفونت ها مفید است کفیر شیر اسیدی است تخمیر شده می باشد که با افزودن دانه های کفیر تولید می شود و از کوههای قفقاز منشا گرفته است این نوشیدنی از تخمیر میکروفلور مختلط موجود در ماتریکس دانه های جداگانه کفیر که بعد از تخمیر بازیافت می شوند بدست می اید در دانه های کفیر باکتریهای اسید لاکتیک ومخمرها دریک ماتریکس پلی ساکاریدی چسبناک که کفیران نامیده می شود محصور شده اند شیر سویا توسط استخراج ابی حاصل از لوبیای سویا ی کامل بدست می اید و دارای فواید تغذیه ای و سلامت بخش می باشد شیرسویا فاقد کلسترول و لاکتوز بوده و دارای مقادیر ناچیزی اسیدهای چرب اشباع است در طول تخمیر پپتیدها و اگزوپلی ساکاریدها تشکیل می شوند که دارای خصوصیات زیست فعال هستند.