سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۲

نویسنده(ها):

غزاله هدایتی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قوچان
مریم حقیقی – دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
سحر رضایی – دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
کرامت اله رضایی – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

ترکیبات پلی فنولی درصنعتغذا از اهمیت زیادی برخوردار بوده و درطراحی فرمولاسیون های فراورده های عملگرا یا غذا داروها استفاده می شوند فلوریدزین نوعی ترکیب پلی فنولی است که با وجود خاص بودن منابع ان به علت نقش عملگری موثر و کاربردی درسالهای اخیر بسیار مورد توجه قرارگرفته است دراین مطالعه نقش و کاربردهیا غذایی دارویی فلوریدزین و منابع استخراج آن معرفی شدند. علاوه براین روشهای استخراج این ترکیب از منابع مختلف مانند پومس سیب مورد بحث و بررسی قرارگرفت کاربردهای رایج و پیشنهادی فلوریدزین درصنعت غذا نیز ارایه شدند. به نظر می سد استفاده از هسته سیب و روش مایکروویو کارایی بیشتری درتولید این ماده دارند کاربرد فلوریدزین درفرمولاسیون های غذاهای فراویژه جدید به خصوص درمحصولات غذایی مناسب کنترل گلوکز خون پیشنهاد می شود.