سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

زهرا بیگ محمدی – دانش اموخته کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

فراوری حرارتی سالها به عنوان معمولترین شیوه و فراوری مواد غذایی مطرح بوده است و هنوز هم بطور گسترده در بسیاری از صنایع بکار می رود طی این سالها فراوری حرارتی توانسته است کفایت خود را در زمینه ایمنی میکروبی و نیز سلامت ماده غذایی بهاثبات رساند اما تمایل مصرف کنندگان به سمت مواد غذایی که متحمل کمترین میزان فراوری شده و کیفیت حسی و تغذیه ای خود را حفظ نموده اند محققین و دست اندرکاران صنایع را به سوی ابداع و استفاده از روشهای نوین فراوری سوق داده است این محصولات علاوه بر تامین تقاضای مصرف کنندگان برای رسیدن به محصولی با ویژگیهای طبیعی اطمینان مدیران ایمنی و کنترل کیفی را از نظر وضعیت میکروبی این تولیدات جلب می نمایند. از جمله این فناوری های نوین غیرحرارتی فشار هیدرواستاتیک بالا است این روش شامل قرار دادن ماده غذایی در معرض فشارهای بالا است که فشار بصورت یکنواخت و مستقل از زمان و جرم برماده غذایی اعمال می شود.