سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

بتینا مشعری – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی
رامین باقری –
یحیی مقصودلو – دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایت اله املی

چکیده:

فساد مواد غذایی یک فرایند بسیار پیچیده است که امروزهحتی با استفاده از تکنولوژی ها ی پیشرفته مقدار زیادی از مواد غذایی در اثر فعالیت باکتریها و برخی عوامل غیرمیکروبی فاسد شده و از بین می روند از انجایی که امروزه کنسروهای غذایی نقش مهمی در تامین مواد غذایی انسان ها دارند ودر موارد بسیاری مثل جنگها، حوادث غیر مترقبه ی طبیعی و … مهمترین راه برای تامین نیازهای غذایی هستند بنابراین شناسایی انواع فشاد آنها و پیدا کردن راه حلهایی برای حذف و با کاهش آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار میب اشد این مقاله ضمن برشماری تعدادی از مهم ترین فسادهای مواد غذایی کنسروی با منشا میکروبی وغیرمیکروبی فساد درچندماده غذایی کنسرو شده مثل مرباها و کمپوت میوه ها و راه حلهای موجود برای حذف یا کاهش آنها را مورد بررسی قرار داده است.