سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

نگین صبوری یزدی – دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه آزاد قوچان
ریحانه احمدزاده قویدل –

چکیده:

دراین تحقیق از کشمش برای تولید محصولی جدیدب ا خواص تغذیه ای بالا استفاده شده است شکلات صبحانه کشمش هم از لحاظ تغذیه ای و هم از نقطه نظر تجاری حایز اهمیت است برای تولید شکلات صبحانه از پالپ و جویس کلاریفیه شده با انزیم کشمش آفتابی پلویی موجود دربازار استفاده گردید پس از تولید خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات مغذی قابلیت پذیرش محصول و ارزیابی حسی آن مورد بررسی قرارگرفت جهتسنجشمیزان ماندگاری محصول دو نمونه یکی حاوی ماده نگهدارنده و دیگری شاهد تهیه گردید.