مقاله فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۱ در نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماست طعم دار
مقاله بتالائین ها
مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی
مقاله ترکیبات فنولی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غیاثی حسن
جناب آقای / سرکار خانم: مقصودلو یحیی
جناب آقای / سرکار خانم: خمیری مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: صادقی ماهونک علیرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش به منظور افزایش تنوع فرمولاسیون های ماست از عصاره چغندر قرمز به مقدار ۰، ۱٫۵، ۲ و ۲٫۵% و عصاره طعمی میوه (توت فرنگی) به مقدار ۰، ۶، ۸ و ۱۰%، جهت تهیه ماست طعم دار میوه ای قالبی با ۴٫۲% چربی، استفاده شد. ویژگی های حسی، رنگی، فعالیت آنتی اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنولی محلول در آب ماست طعم دار میوه ای بهینه شده و ماست ساده طی ۲۱ روز دوره نگه داری، بررسی شد. نتایج حاصل، نشان داد که ۶% عصاره طعمی میوه و ۲% عصاره چغندر قرمز، مناسب ترین مقادیر، جهت تهیه ماست طعم دار توت فرنگی هستند و پذیرش کلی آن به طور معنی داری بیش تر از ماست ساده می باشد. کاهش معنی داری در ویژگی های حسی و رنگ ماست طعم دار میوه ای در طول دوره نگه داری مشاهده نشد. همچنین، عصاره چغندر قرمز موجب شد تا ترکیبات فنولی محلول در آب و فعالیت آنتی اکسیدانی آن (که تاثیرات سلامت بخشی بر بدن دارند)، در طول مدت نگه داری، بیش تر از ماست ساده باشد.