سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

ابوالفضل رضاطلب – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
راحله قاسم زاده – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:

استفاده از حرارت در فراوری بسایری از محصولات غذایی امری متداول است بکارگیری حرارت معمولا اثرات نامطلوبی روی ساختار بافت رنگ و کیفیت محصول خواهد گذاشت از این رو استفاده از روشهای غیرحرارتی جهت تولید محصولی با کیفیت بالا مورد توجه پژوهشگران قرارگرفته است در سالهای اخیر استفاده از اولتراسونیک به عنوان یک روش غیرحرارتی و غیر مخرب که بازدهی بالا سهولت استفاده و پایین بودن هزینه هایتعمیر و نگهداری از مزایای عمده آن به شمار می رود یکی از کاربردهای تکنولوژی مافوق صوت غیرفعال کردن میکروارگانیزم ها بوده که توام با فشار و حرارت MTS بسیارموثرتر از تیمارهای حرارتی معمول می باشد این مقاله به بررسی عوامل موثر برروی اثر غیرفعالسازی مافوق صوت بر روی میکروارگانیزم ها از جمله دامنه، فشار و حرارت پرداخته شده است