سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مریم عاملی – دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
وجیهه نوری گلخندان –

چکیده:

برای رفع کمبود اسیدهای چرب امگا-۳ در لبنیات می توان از اسیدهای چرب امگا-۳ سایر منابعجهت غنی سازی لبنیات استفاده کرد از جمله روغن ماهی که از آن در غنی سازی ماست، شیرهای تخمیری وانواع پنیرهای پروسس استفاده شود امگا-۳ باعث افزایش مقاومت بدن وهوشیاری مغز و جلوگیری از الزایمر و همچنین باعث اجرای بهینه وظایف سلول ها و ایمنی بدن می گردد می توان به وسیله میکروانکپیولاسیون خشک کن پاشی ، امولسیون کربوهیدرات و پروتئین ، امگا -۳ به عنوان یک ماتریکس مدتزمان ماندگاری این ریز مغزی را بطور چشمگیری افزایش داد این افزایش ماندگاری از ۶ ماه تا حدود ۲ سال می باشد جذب امگا ۳ در بدون انسان درروده کوچک رخ می دهد که بعد از کپسوله کردن نیز طی فعل انفعالاتی در همین محل ازاد شده و جذب می شود با استفاده از این تکنولوژی می توان درغنی سازی مواد غذایی جهت رژیم غذایی روزانه استفاده کرد.