سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

سیدامیرحسین گلی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی،دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
مریم فضلی عقدائی – دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده:

پروتئین های جدا شده از دانه سویا ISPs)، یک خانواده مهم از پروتئینهای مشتق شده گیاهی هستند که امروزه در بسیاری از نوشیدنی های سالم به کار می روند. کیفیت تغذیه ای بالا و فواید سلامتی بخش این پروتئینهای گیاهی کابرد آنها را در انواع نوشیدنی های آماده مصرف اسیدی Ready-to-drink acid و خنثی Ready-to-drink neutral و مخلوط های پودری خشک (Dry Blended) امکان پذیر ساخته است. در این مقاله فواید تغذیه ای و اثرات سلامت بخش پروتئین سویا، استفاده بهینه از این پروتئین ها و چگونگی کاربرد آن در نوشیدنی ها یا به عبارت دیگر نحوه فراوری این نوع نوشیدنی ها مورد بحث و توجه قرار می گیرد