سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

عذرا ولایتی – کارشناسی صنایع غذایی
الهام طالبی – کارشناس ارشد شیمی

چکیده:

غنی سازی عبارتست از افزودن یک یا چند ماده مغذی به غذای مصرفی متداول هدف اصلی غنی سازی رساندن یک یا چند ماده مغذی به طور دائم و به میزان معین به افراد جامعه ای است که درمعرض کمبود این مواد قرار دارند باید خاطر نشان نمود نقش عمده غنی سازی ماده غذایی با ریزمغذی ها پیشگیری از کمبود آنها و درنتیجه اجتناب از بروز عوارضی است که به زیانهای بهداشتی اجتماعی و اقتصادی می انجامد . از این رو شیرمالت به عنوان یک شیر طعم دار از ترکیب شیروعصاره مالت و دیگر افزودنیها و طعم دهنده های مجاز خوراکی تهیه شده ست عصاره مالت یک ماده غنی ساز با ارزش غذایی بسیاربالا به همراه شیر به عنوان یک فراورده لبنی غنی سازی شده که ارزش غذایی بسیاربالایی را دارا می باشد برای اولین بار درشرکت فراورده های لبنی آستاان قدس رضوی تولید و درایران برای اولینب ار بصورت استریل و پاستوریزه به بهره برداری رسیده است.