سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مهسا عدالت خواه – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
جمشید فرمانی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:

این تحقیق به بررسی چگونگی ریزپوشانی روغن ماهی با مواد دیواره ای جهت غنی سازی فراورده های لبنی می پردازد درسالهای اخیر درزمینه سلامت بخشی اسیدهای چرب ضروری روغنهای مصرفی در غذاها مطالعات زیادی انجام گرفته است روغن ماهی یکی از انواع بسیار سودمند روغنهاست افزودن این روغن با ارزش به مواد غذایی و بهره مندی از خواص سلامت بخش آن نیازمند تیمارهایی جهت جلوگیری از ایجاد ویژگیهای حسی نامناسب درماده غذایی و نیز جلوگیری از اکسیداسیون روغن می باشد برای غنی سازی لبنیات با روغن ماهی کپسوله شده پس از امولسیون سازی با تعیین نسبت دقیق روغن به مادهی دیواره ای از تکنیک خشک کن پاششی با دمای کنترل شده استفاده می شود.