سال انتشار: ۱۳۹۱

محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

مجتبی نوری – کارشناسان ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
جواد زنگانه – کارشناس ارشد صنایع غذایی
آرمان یزدی –
حسین جلالی – استادیار و عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دام

چکیده:

آرد یکی از پرمصرف ترین مواد اولیه ای است که در صنایع غذایی استفاده می شود و پر کاربرد ترین نوع آن درکشور ما آرد گندم استت غنتی ستازیآرد با آهن و ویتامین های گروه ب، از جمله ارزان ترین و موثرترین راه برای کاهش شیوع کمبود ریزمغذی ها در جامعه است و نتایج بررسی ها نشان داده در بلند مدت، می تواند به صورت پایدار موجب بهبود وضعیت ریزمغذی ها و کاهش شیوع آن ها در جمعیت یک منطقه شود از آن جا که امروزه فقر ریز مغذی ها و اثرات نا مطلوب بهداشتی و اجتماعی آن جزء مسائل مهم در کشور محسوب می شود لذا اهمیت بیشتر به موضوع غنی سازی آرد و تلاش همه جانبه برای از سر گیری انجام آن در کشور امری حیاتی و پر اهمیت به حساب می آید هدف از این تحقیق بررسی غنی سازی آرد با آهتن و ویتامین های گروه ب و لزوم انجام آن است