سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

مریم حقیقی – دانش آموخته کارشناسی ارشد
غزاله هدایتی – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی غذایی
سیدهادی رضوی – دانشیار دانشگاه تهران

چکیده:

پیشنهاد طراحی غذای کودک سین بیوتیک که حاوی مجموعه ای پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ی گزینش شده است می تواند طراحان هوشمند و فعال صنعت غذا را تحت تاثیر قرار دهد درعین حال تولید این محصول مستلزم گذر از مسیرهای پیچیده چند علمی است علوم تغذیه و سلامت روانشناسی مهندسی غذا و بازاریابی از جمله این موارد هستنددراین مقاله بخشی از مطالعه نظریه ای طراحی غذای کودک سین بیوتیک از مرحله فرمولسازی تا بسته بندی با توجه به علوم ذکر شده مورد بحث و بررسی قرارگرفت درنتیجه عوامل کلیدی حامی ایده طراحی مشتمل برتاثیر مثبت محصولات سین بیوتیک برسلامت کودکان بالا بودن سطح احتمال گزینش و پذیرش محصول از نظر روانشناسی و چابکی تامین و عرضه شناسا بودن پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ی مناسب و کارایی بسته بندی ترکیبی و تکنیک طبیعت گرایی ارایه شدند.