سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

اسماعیل عطای صالحی – قوچان- کیلومتر ۴ جاده قوچان – مشهد- دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان- گر

چکیده:

غلات به دلیل داشتن ترکیباتی نظیر فیبرهای غذایی ، پروتئین ، انرژی ، مواد معدنی، انواع ویتامین و آنتی اکسیدان که برای سلامتی وتندرستی انسان ضروری هستند بعنوان غذای عملگر و غذا – دارو پذیرفته شده اند . گندم ، باک ویت ، یولاف ، جو، بزرگ ، پسایلیوم و برنج قهوه ای رایج ترین غلات مورد توجه به عنوان غذاهای عملگر و غذا – دارو می باشند . در این مقاله غلات و اثراتمفید آنها در بهبود سلامتی ، پیشگیری و کاهش فاکتورهای خطر ابتلا به چندین بیماری مرور شده است