سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فرنازسادات سیادتی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:

این غذاها را غذاهایی می دانند که ا زمواد طبیعی مشتق شدها ند و باید به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه مصرف شده تا سبب تنظیم عملکرد یا ایجاد تغییر مثبت و منحصر به فرد در هنگام هضم غذا شوند محصولات غذایی که با شعارهای سلامت بخش نشانه گذاری شده اند در دسته عملگراها به حساب می ایند و حتی غذاهای روزانه که با اضافه کردن ترکیبات منحصر به فرد سبب افزایش سلامت می شوند نیز می تواننند عملگرا نام گیرند. درواقع غذاهای عملگرا زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی مصرف می شوند مزایای فیزیولوژیک از خود نشان میدهند و علاوه بر خواص تغذیه ای پایه در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای سخت و مزمن هم موثرند محصولاتی که بصورت بالقوه دارای خواص مفید و کمک کننده باشند مثل غذاهای اصلاح شده یا ترکیبات غذایی مفید که در محتوایشان علاوه بر خواص تغذیه ای سنتی دارای مزایای سلامتی بخش نیز هستند. هم جز غذاهای عملگرا به شمار می ایند.