سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

مرضیه موسوی نسب – استادیار دانشگاه شیراز
ساره جاویدپور – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:

فلزات سنگین یا سمی فلزات کم مقداری هستند عناصر پایداری هستند و دربافت زنده جمع می شوند این فلزات شامل جیوه نیکل سرب آرسنیک کادمیم و آلومینیوم پلاتین و مس هستند فلزات سنگین می توانند واکنشهای حساسیتی را افزایش دهند جهشهای ژنتیکی ایجاد کنند دراین مقاله عوامل موثر برمیزان فلزات سنگین درنمونه هایی از ماهی از جمله ماهی اقیانوس آتلانتیک و ماهی هامور و همچنین میزان فلزات سنگین در نمونه های پخته شده پرداخته می شود.