سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

محمد ولایت زاده – دانشگاه آزاد اسلامی اهواز باشگاه پژوهشگران جوان
ابوالفضل عسکری ساری – دانشگاه آزاد اسلامی اهواز

چکیده:

افزایش روافزون جمعیت و نیاز به تامین غذا توجه کشورهای مختلف را برای استفاده از پروتئین غنی جلب نموده است که فراوری آبزیان یکی از راه های تامین غذای جمعیت انسانی می باشد پیشرفته چشمگیر این صنعت دردنیا طی سالهای اخیر و قابلیت عمل آوری انواع آبزیان آب شیرین و دریایی می تواند بخش عمده ای از پروتئین حیوانی را درکشور تامین کند سخت پوستان یکی از گروه های آبزیان می باشند که به دلیل طعم لذیذ جهت عمل آوری مناسب هستند واقعیت این است که درایران به ویژه درشهرهای مرکزی مصرف آبزیان محدود می باشد و مردم آبزیان را عمدتا به صورت تازه کامل و فیله منجمد یا کنسرو شده مصرف می کنند و شکلهای دیگر محصول که انجام فراوری یا عمل آوری روی آبزیان است کمتر شناخته شده است این وضع به طبع نتیجه عدم توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی و عدم عرضه محصولات متنوعی است که می توان باعمل آوری انواع آبزیان تهیه نمود.