سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

عزیز همایونی راد – استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز

چکیده:

با استفاده از رایانه و برنامه های کاربردی آن روشهای سریعی برای محاسبات مخلوط بستنی قابل ایجاد است ویژگی اصلی استفاده از نرم افزار رایانه ای تولید محصول با کیفیت بالا و نیز با کمترین هزینه ممکنه است که از لحاظ اقتصادی برای تولید کنندگان حائز اهمیت زیادی است دراین مطالعه از تکنیک برنامه ریزی خطی به همراه نرم افزارهای رایانه ای ویژوال بیسیک واکسل برای طراحی و ساخت نرم افزاربهینه سازی فرمولاسیون بستنی استفاده به عمل آمد درنهایت نرم افزار فرمولاسیون بستنی پس از طراحی و ساخت با موفقیت دربهینه سازی فرمولاسیون و تولید بستنی به کارگرفته شد این نرم افزار وسیله مناسبی برای تسهیل محاسبات مخلوط بستنی بوده و به تصمیم گیری درمورد مطابقت محصول تولیدی با استانداردهای ملی و بین المللی و نیز مسائل مربوط به اقتصاد تولید و تولید اقتصادی کمک می کند.