سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

ندا مفتون آزاد – استادیار پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس
شهرام جوادیان – کارشناس پژوهشکده تحقیقات مهندسی جهاد فارس
امیدرضا روستاپور – استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس

چکیده:

فیلم ها و پوشش های خوراکی از مواد زیست تجزیه پذیر بدست می آیند و با قرار گرفتن برروی میوه سبب افزایش ماندگاری محصول می شود هدف از انجام این مطالعه طراحی و ساخت دستگاهی بود که بتوانددر مقیاس پایلوت قادر به خشک کردن این پوشش برروی محصول باشد ابتدا محاسبات انتقال حرارت برای تعیین پارامترهای لازم جهت طراحی دستگاه انجام گردید و پس از تهیه نقشه های مربوط به دستگاه ساخت ان اغاز شد دستگاه مذکور از یک هاپر چنگکهای هدایت کننده میوه از هاپر به سمت خشک کن تسمه نقاله خشک کن و خنک کن میوه تشکیل یافته است دمای هوای خشک کن ۴۰ درجه و دمای سطح میوه درهنگام خروج از دستگاه ۲۵ درجه سانتی گراد م یباشد زمان لازم برای انتقال میوه از هاپر به خشک کن ۱۹ دقیقه و ظرفیت این دستگاه ۴۰ کیلوگرم درساعت می باشد.